Ползите от  са в центъра на информационна кампания, която започва от

...
Ползите от  са в центъра на информационна кампания, която започва от
Коментари Харесай

ЕК започва информационна кампания в България за националния план за възстановяване и устойчивост

Ползите от  са в центъра на осведомителна акция, която стартира от на следващия ден в България по самодейност на Европейската комисия.

„ Европа влага обилни средства посредством, с цел да промени към по-добро живота на българските жители. Чудесно е, че с тази акция ще насочим вниманието им към опциите за по-достъпна зелена сила за всяко домакинство, по-качествени опазване на здравето, просвета и обучение, и нови работни места. Надяваме се хората да потърсят спомагателна информация и да се срещнат с и идните стъпки по осъществяването му. “, съобщи Цветан Кюланов, началник на Представителството на Европейската комисия в България.

Началото на акцията е на 12 май, като тя ще продължи един месец. Целта е да разпространява измежду младите българи Механизма за възобновяване и резистентност на Европейски Съюз –.

Различни образни послания и на открити пространства в градовете ще осведомят жителите по отношение на проекта за възобновяване и резистентност и методите, по които българите могат да се възползват от плановете по проекта.

Контекст

На 7 април Европейската комисия на проекта на България за възобновяване и резистентност, на 3 май. Това е значима стъпка, която основава условия Европейски Съюз да отпусне 6,3 милиарда евро под формата на безплатни средства по линия на Механизма за възобновяване и резистентност. Това финансиране ще подкрепи осъществяването на решителните вложения и промени, обрисувани в проекта на България за възобновяване и резистентност, с цел да може страната да излезе от икономическата рецесия, подбудена от пандемията от COVID-19, по-силна и по-добре готова за бъдещето.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР